Fullständig e-learningproduktion

Allt du behöver på ett ställe. Det blir enklast så!

Filmer

De flesta håller nog med om att det är enklare att ta till sig ny information om det visas visuellt, med rörlig bild. Är filminslag lämpligt i er e-learning? POZ Academy har ett eget film- och redigeringsteam. Ni väljer själva om inspelningen sker hos er eller i POZ studio.

Animationer

Visualisering i form av animationer är perfekt för att på ett pedagogiskt sätt överföra kunskap. En annan fördel är att din e-learning blir personoberoende och upplevs modern under en längre tid.

Röster

Man lär sig bäst när så många sinnen som möjligt är inblandade. POZ Academy erbjuder såväl egen röstinspelning som proffsröster på olika språk. 

Grafiska tillägg

Inslag av grafik kan ibland vara just det lilla extra som avgör om budskapet når fram eller inte. Kanske en pil eller varningssymbol är det som lyfter er e-learning?

Manusskrivning

Inte helt säkra på hur eller vad som ska skrivas? POZ Academy är behjälpliga med manusskrivning av texter för såväl textinnehåll, som för inläsning.

Översättning

Vill ni ha er e-learning på olika språk? Inga problem! POZ Academy utför såväl översättning av skriven text, som tal. Ni väljer själva om ni använder en egen översättningsbyrå eller en extern part genom oss. 

Eget material

Har ni befintliga filmer, bilder, texter eller kanske en helt färdig power point som ni vill göra om till en e-learning? Vi ser till att det konverteras till rätt format. Våra kurstillverkare kommer också gärna med förslag på hur ert befintliga material, med små justeringar blir så pedagogiskt och användarvänligt som möjligt. Allt för att ni ska få ut maximal effekt av ert befintliga material!

.

Inför e-learningen 

En välproducerad e-learning gör ingen nytta om ingen går den. 

Introfilm

Skicka en introfilm till era mottagare och berätta kort om e-learningens syfte, innehåll och längd. Du kanske till och med blev så sugen att du klickade på bilden till vänster? POZ Academy hjälper dig med inspelning och manus!

Efter e-learningen 

Visa uppskattning i form av ett kursintyg eller diplom!

Kursintyg/Diplom

Era mottagare har tagit sig tid att gå er e-learning. Vad är då trevligare än att få en bekräftelse i form av ett kursintyg eller diplom!? Utöver att det är trevligt, ger det er även möjligheten att hålla reda på vilka som har genomfört kursen. 

Så kul att du vill boka en demo med oss!

Fyll i formuläret nedanför så kommer en av våra experter att guida, ge dig råd och inspiration om hur du kan kan använda POZ Academy och vår e-learning plattform på bästa sätt.

Vad är en demo?

Vår demo är en fri konsultation där du får chansen att blir guidad genom vår e-learning plattform och våra erbjudanden. Få hjälp att analysera dina utbildningsbehov baserat på din verksamhet och specifika önskemål.

  • Gratis behovsanalys
  • Genomgång av POZ Academy

Skicka ett meddelande till oss så återkommer vi inom kort till dig!

Boka en kostnadsfri demo

Denna webbplats använder cookies för bästa användarupplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies, vill du kan du läsa mer här.