Ge dina återförsäljare superkrafter genom digitalt lärande

Som tillverkningsföretag är du beroende av återförsäljare för att distribuera dina produkter och ha en lönsam verksamhet. Hur kan du säkerställa att dina återförsäljare är kunniga och utrustade för att sälja dina produkter på ett effektivt sätt?  

Med digitalt lärande som är utformat för att ge återförsäljarna den kunskap och de färdigheter de behöver, bäddar du för att öka era intäkter och minska era kostnader relaterat till produktutbildning.

Missar dina återförsäljare affärer på grund av låg produktkännedom?

Föreställ dig detta: En av dina återförsäljare har ett säljsamtal med en potentiell kund men de har svårt att svara på grundläggande frågor om dina produkter och lyckas inte förklara fördelarna med att välja ditt varumärke framför en konkurrent. Resultatet blir att kunden bestämmer sig för att välja konkurrenten i stället. Detta hade kunnat undvikas om återförsäljarna hade rätt kännedom om dina produkter. Utan den riskerar du att förlora försäljningsintäkter till dina konkurrenter.

Kvalitetsäkrat underlag

Flexibilitet

Skräddarsydd inlärning

Kostnadseffektivt

Vi är din helhetspartner när det kommer till digitalt lärande!

Vi hjälper dig att:

Slutresultatet blir att säljarna får en högre produktkännedom vilket gör att:

Kunder vi har hjälpt:

Så kul att du vill boka en demo med oss!

Fyll i formuläret nedanför så kommer en av våra experter att guida, ge dig råd och inspiration om hur du kan kan använda POZ Academy och vår e-learning plattform på bästa sätt.

Vad är en demo?

Vår demo är en fri konsultation där du får chansen att blir guidad genom vår e-learning plattform och våra erbjudanden. Få hjälp att analysera dina utbildningsbehov baserat på din verksamhet och specifika önskemål.

  • Gratis behovsanalys
  • Genomgång av POZ Academy

Skicka ett meddelande till oss så återkommer vi inom kort till dig!

Boka en kostnadsfri demo

Denna webbplats använder cookies för bästa användarupplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies, vill du kan du läsa mer här.