Vilken support erbjuder vi på POZ Academy?

På POZ Academy erbjuder vi support hela vägen från start till slut. Som kund får ni tillgång till en professionell partner med specialiserad expertis inom digitalt lärande. Vi har både teknisk kompetens för att ta fram produktionsmaterial och stötta er hela vägen till lansering av ert utbildningsmaterial. Dessutom kan vi snabbt hjälpa till vid eventuella problem eller frågor baserat på era unika behov och mål.

Från vår erfarenhet och våra referenser skapar vi en enkel arbetsprocess för er, och en positiv upplevelse för era användare. Med vår kontinuerliga support och uppföljning har vi möjlighet att kvalitetssäkra en hög standard och pålitlighet.

Processen

Vi vet vad som krävs för lyckad implementering av digitalt lärande. 

Uppstartsmöte

Vi går igenom befintligt material som kan passa för digitalt lärande och lägger upp en plan för produktion och distribution.

Produktion

Tillsammans skriver vi manus och producerar det som behövs. Sedan redigerar vi högkvalitativt kursmaterial.

Distribution

Vi sammanställer allt material och samlar det i vår läroplattform. Därefter distribuerar vi till alla mottagare.

Återkoppling

Vi förser dig med rapporter månadsvis på hur kursdeltagandet går och ger konkreta förbättringsförslag för att öka engagemanget.

Vår målsättning är att bygga upp ett sömlöst samarbete. Tillsammans belyser vi ditt utbildningsprojekt med noggrann planering, fångar nyttan för mottagaren och förvaltar det på ett enkelt och smidigt sätt i vår digitala plattform.

Robin Håkansson, medgrundare och produktionsansvarig på POZ Academy

Det ska alltid vara enkelt att kontakta oss!
076-016 50 93 | robin@poz.se

Vanliga frågor och svar

Digitalt lärande kan komplettera och ersätta vissa aspekter av fysiskt lärande genom att erbjuda tillgänglighet oberoende av plats, flexibilitet i tid och individanpassade inlärningsupplevelser. Det ger också tillgång till resurser och interaktiva verktyg som berikar inlärningen. Dock kan vissa aktiviteter och ämnen kräva fysisk interaktion och praktisk träning, så en balans mellan digitalt och fysiskt lärande kan vara fördelaktig.

Extern hjälp med digitalt lärande kan ge tillgång till expertis, teknisk support, tids- och resursbesparingar, anpassad design och kvalitetssäkring. Det kan bidra till att utveckla effektiva och framgångsrika lösningar för digitalt lärande som främjar inlärning och utbildning.

Kostnaden för att införa digitalt lärande varierar beroende på faktorer som omfattning, befintliga resurser och teknisk infrastruktur. Det kan kräva en initial investering i utveckling av innehåll och teknisk infrastruktur. På lång sikt är det däremot kostnadseffektivt genom att minska resor och materialkostnader. En noggrann utvärdering av kostnader och fördelar bör göras för att avgöra om införandet av digitalt lärande är ekonomiskt fördelaktigt för en specifik organisation.

Tiden det tar att komma igång med en digital kurs kan variera beroende på flera faktorer, inklusive omfattningen och komplexiteten i kursen, tillgången på resurser och det tekniska stödet som behövs. För en enklare kurs kan det vara möjligt att snabbt komma igång inom några veckor. För mer komplexa kurser som kräver utveckling av anpassat innehåll och teknisk infrastruktur kan det ta flera månader att implementera. Det är viktigt att planera noggrant, identifiera behoven och tillgängliga resurser samt göra en realistisk tidsplan för att komma igång med en digital kurs.

För att göra uppdateringar på material, innehåll och användare i en digital lärplattform kan vi som administratörer ladda upp, ändra eller ta bort material och innehåll samt lägga till eller ta bort användare. Det gör vi löpande i samråd med er som beställare/kund. Vi kan även hantera kursstrukturen och spåra användares framsteg. Det specifika tillvägagångssättet varierar beroende på era önskemål.

Med återrapporteringen från vår läroplattform får du en detaljerad översikt på deltagarnas aktiviteter och prestationer. Resultatet skickas av oss på POZ månatligen och bidrar till att ni som beställare/kund kan övervaka framsteg och anpassa innehållet framåt. Tillsammans kan vi även utvärdera kursens effektivitet och analysera data för kontinuerlig förbättring. Vill ni ha en mer frekvent återrapportering, är det möjligt som tillägg i våra standardpaket.

Du behöver inte oroa dig för att hålla rätt på era kurser. Vi ser till att materialet når ut till de som behöver det och hjälper dig när material behöver uppdateras. 

 

Ett urval av våra kunder vi hjälpt

Så kul att du vill boka en demo med oss!

Fyll i formuläret nedanför så kommer en av våra experter att guida, ge dig råd och inspiration om hur du kan kan använda POZ Academy och vår e-learning plattform på bästa sätt.

Vad är en demo?

Vår demo är en fri konsultation där du får chansen att blir guidad genom vår e-learning plattform och våra erbjudanden. Få hjälp att analysera dina utbildningsbehov baserat på din verksamhet och specifika önskemål.

  • Gratis behovsanalys
  • Genomgång av POZ Academy

Skicka ett meddelande till oss så återkommer vi inom kort till dig!

Boka en kostnadsfri demo

Denna webbplats använder cookies för bästa användarupplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies, vill du kan du läsa mer här.