Vilket resultat kan förväntas av att arbeta med digitalt lärande?

Resultatet av att införa digitalt lärande för återförsäljare, onboarding eller andra användningsområden kan variera beroende på flera faktorer, inklusive omfattningen av implementeringen, behoven i organisationen och vilka resurser som redan finns tillgängliga.

Digitalt lärande bidrar till en högre tillgänglighet och flexibilitet, interaktivitet och bättre anpassning efter individuella behov. Det ger mätbara resultat, som på ett kostnadseffektivt sätt kan bidra till en möjlighet att arbeta med kontinuerlig och uppdaterad kunskap för användare.

Varför POZ Academy?

Vi är enkla att jobba med

Vårt uppdrag är att göra det enkelt för dig att implementera digitalt lärande i din organisation med minimal stress och maximal effekt.

Vi har en omfattande lösning

Vi erbjuder en komplett end-to-end-lösning för att skapa, publicera och spåra framsteg som uppfyller din organisations specifika behov. 

Vi har nödvändig expertis

 Vårt team av erfarna kursdesigners använder de bästa metoderna för instruktionsdesign och bästa praxis för att se till att ditt digitala lärande är effektivt och engagerande. 

Kostnadseffektivt

Med digitalt lärande slipper du skicka iväg dina säljare på långväga resor och de kan istället fokusera på att sälja.

”Vi har fått väldigt bra feedback från våra användare. De tycker det är användarvänligt och har snabbt kommit in i det och snabbt ökat sin kompetens, det kan vi tydligt se. Inte minst att de får utbilda sig när de vill.

Marcus Richardsson, medgrundare och VD på C3C Engineering

Ett urval av våra kunder vi hjälpt

Så kul att du vill boka en demo med oss!

Fyll i formuläret nedanför så kommer en av våra experter att guida, ge dig råd och inspiration om hur du kan kan använda POZ Academy och vår e-learning plattform på bästa sätt.

Vad är en demo?

Vår demo är en fri konsultation där du får chansen att blir guidad genom vår e-learning plattform och våra erbjudanden. Få hjälp att analysera dina utbildningsbehov baserat på din verksamhet och specifika önskemål.

  • Gratis behovsanalys
  • Genomgång av POZ Academy

Skicka ett meddelande till oss så återkommer vi inom kort till dig!

Boka en kostnadsfri demo

Denna webbplats använder cookies för bästa användarupplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies, vill du kan du läsa mer här.