Vi är POZ

POZ Academys kunskap och verktyg möjliggör för alla företag och organisationer, att med små resurser ta del av de stora fördelarna med digitalt lärande. Vi hjälper våra kunder att öka och kvalitetssäkra sin kompetens, stärka en lärande organisation, minska miljöpåverkan utan stora investeringar. POZ Academy finns verkligen med hela vägen, från strategi till operativt genomförande och uppföljning.

Vi är kanske Sveriges mest kompletta partner inom digitalt lärande.

Användare hittills
0
Olika språk
0

Jag är övertygad om att kunskap är nyckeln till framgång. Vi strävar efter att göra digitalt lärande tillgängligt för alla företag som har behov att utbilda sina återförsäljare på ett lättsamt och engagerande sätt, som dessutom leder till framgång för alla parter.

Magnus Johansson, grundare och VD på POZ Academy

Det ska alltid vara enkelt att kontakta oss!
070-558 93 93 | magnus@poz.se

Det ska alltid vara enkelt att kontakta oss!
076-016 50 93 | robin@poz.se

Vår målsättning är att bygga upp ett sömlöst samarbete. Tillsammans belyser vi ditt utbildningsprojekt med noggrann planering, fångar nyttan för mottagaren och förvaltar det på ett enkelt och smidigt sätt i vår digitala plattform.

Robin Håkansson, medgrundare och produktionsansvarig på POZ Academy

Så kul att du vill boka en demo med oss!

Fyll i formuläret nedanför så kommer en av våra experter att guida, ge dig råd och inspiration om hur du kan kan använda POZ Academy och vår e-learning plattform på bästa sätt.

Vad är en demo?

Vår demo är en fri konsultation där du får chansen att blir guidad genom vår e-learning plattform och våra erbjudanden. Få hjälp att analysera dina utbildningsbehov baserat på din verksamhet och specifika önskemål.

  • Gratis behovsanalys
  • Genomgång av POZ Academy

Skicka ett meddelande till oss så återkommer vi inom kort till dig!

Boka en kostnadsfri demo

Denna webbplats använder cookies för bästa användarupplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies, vill du kan du läsa mer här.