Skapa e-learning 

Våra tjänster ger ett samlat grepp och tar e-learning till oanade höjder.

e-learning som det borde funka.

Vi hjälper dig hela vägen med förstudie och analyserar utbildningsbehoven, inventera befintligt material och hjälper er sätter upp utbildningsplaner och utbildningsstrategier. 

Skapandet av interaktiva och lärande utbildningsmaterial går som en dans med våra verktyg och tjänster. Vi hjälper er att konvertera befintligt material, skapa nya bilder, filmer och animeringar som sedan levereras i rätt format.  

Med vår lärplattform får du ut utbildningsmaterialet till rätt medarbetare eller grupper av medarbetare i rätt tid utan en massa krångel och dyra investeringar. 

Vi erbjuder även administration och uppföljning av lärplattformen. Med vår hjälp får ni ut bästa möjliga resultat och når utbildningsmålen. 

Så kul att du vill boka en demo med oss!

Fyll i formuläret nedanför så kommer en av våra experter att guida, ge dig råd och inspiration om hur du kan kan använda POZ Academy och vår e-learning plattform på bästa sätt.

Vad är en demo?

Vår demo är en fri konsultation där du får chansen att blir guidad genom vår e-learning plattform och våra erbjudanden. Få hjälp att analysera dina utbildningsbehov baserat på din verksamhet och specifika önskemål.

  • Gratis behovsanalys
  • Genomgång av POZ Academy

Skicka ett meddelande till oss så återkommer vi inom kort till dig!

Boka en kostnadsfri demo

Denna webbplats använder cookies för bästa användarupplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies, vill du kan du läsa mer här.