Digitalt lärande förändrar hur vi förvärvar kunskap och utvecklar nya färdigheter. Det har tagit lärande ur utbildningslokalen och gjort det tillgängligt var som helst och när som helst. Nedan följer de fyra fördelar med digitalt lärande. 

Kostnads- tidseffektivt

Med digitalt lärande finns mycket resurser att spara, samtidigt som kvalitén och pedagogiken ökar för kursdeltagaren. Tänk all restid och reskostnad som vanligtvis uppstår vid ett företags utbildningstillfällen. I stället för att sitta i en bil till utbildningen kan kursdeltagaren utföra sitt ordinarie arbete. 

Dyra hotellvistelser och hårda kolor är ett minne blott. 

Att tillverka en digital kurs är en engångskostnad och kan användas till obegränsat antal deltagare och tillfällen.

Miljövänligt

Att tänka och agera hållbart är i dag en självklarhet för varje företag. Med digitalt lärande sparar du inte bara pengar utan minskar även din klimatpåverkan. Dina medarbetare, återförsäljare och leverantörer vill jobba för- och med moderna och klimatsmarta företag. Hur många ton koldioxid skulle ni kunna spara på att byta ut hela eller delar av ert utbildningsbehov genom digitalt genomförande istället för på det sättet som användes innan internet uppfanns? 

Möjlighet att kontrollera progression

Med digitalt lärande kan du observera hur dina kursdeltagare avancerar genom materialet och ge dem feedback på deras prestationer med hjälp av lättsamma och engagerande quiz. Genom att använda periodiska rapporter kan du se om det finns kapitel där kursdeltagare faller bort och sätta in åtgärder för att förbättra inlärningen och uppdatera delar av kursen. Digitalt lärande ger dig helt enkelt större kontroll över inlärningsprocessen och du kan enkelt uppdatera och förbättra ditt material. 

Flexibilitet

Tack vare digitalt lärande är du inte längre bunden till en fysisk plats eller en viss tid på dygnet. Att synkronisera utbildningstillfällen för så lite som 10 deltagare kan vara en riktig huvudvärk. Digitalt lärande ger möjligheten för alla deltagare att genomföra sin utbildning när det passar dem och på den plats de befinner sig. Bortfall på grund av sjukdom och VAB är inte längre en faktor du behöver ta hänsyn till. Digitalt lärande gör det lättare för såväl dig som dina kursdeltagare att planera inlärningen.    

Vi har hjälpt flera verksamheter att implementera digitalt lärande. Allt från enskilda kurser till uppsättning av hela akademier till företag. Ovanstående punkter är resultatet av kundernas utvärdering efter implementering av digitalt lärande. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Så kul att du vill boka en demo med oss!

Fyll i formuläret nedanför så kommer en av våra experter att guida, ge dig råd och inspiration om hur du kan kan använda POZ Academy och vår e-learning plattform på bästa sätt.

Vad är en demo?

Vår demo är en fri konsultation där du får chansen att blir guidad genom vår e-learning plattform och våra erbjudanden. Få hjälp att analysera dina utbildningsbehov baserat på din verksamhet och specifika önskemål.

  • Gratis behovsanalys
  • Genomgång av POZ Academy

Skicka ett meddelande till oss så återkommer vi inom kort till dig!

Boka en kostnadsfri demo

Denna webbplats använder cookies för bästa användarupplevelse. Genom att fortsätta accepterar du att vi använder cookies, vill du kan du läsa mer här.